ŞANLIURFA / AKCAKALE - Alatlar Ortaokulu

Alatlar Ortaokulu

Adres
ALATLAR MAH. ALATLAR KÜME EVLERİ ALAYLAR ILKOKULU BLOK NO: 41 AKÇAKALE / ŞANLIURFA
Vizyon
Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
Misyon
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
Aktif olarak yer alacağımız faaliyetlerle başarı tablomuz güncellenecektir.
Şahsi Araç
Alatlar Köyü
Diğer Hususlar
*Kendisiyle barışık, sağlıklı bir güven duygusu ve özdenetim geliştirmiş bireyler olmayı yeğleriz. *Öğrenci, veli ve toplumun beklentilerini karşılayacak bir gelişimin yanındayız. *Eğitime yapılan yatırımı kutsal sayar, her türlü desteği veririz. *Okulumuzda yapılan çalışmaların ülkemize ve insanlığa katkı getireceğine inanırız.